Sopu-elintarvikekuivuri

Sopu-kuivuri on kokoontaitettava ja kooltaan se on käyttövalmiudessaan 80 x 35 x 45 senttimetriä. Sopu-kuivuri mahtuu kokoon taitettuna 84 x 46 x 8 senttimetrin kokoiseen pakkaukseen. Sopu-kuivurin paino kuljetus/ säilytyspakkauksen kanssa on noin 3 kg. Sopu-kuivurin, säilytyspakkauksen ja ritilöiden materiaalit ovat kokonaisuudessaan elintarvikemuovia (polypropeenia).

Sopu-kuivuri sisältää kahdeksan konepestävää kuivausritilää. Ritilän koko on 21 x 33 cm eli kuivausalaa on yhteensä 0,55 m2 (100 x 55 cm). Sopivan elastisuuden ansiosta ritilä voidaan muotoilla “kaatokouruksi” ja näin kuivatut tuotteet voidaan kipata suoraan ritilältä purkkiin.

Sopu-kuivurissa ritilät ovat porrastetut syvyyssuunnassa. Näin edestä puhallettu ilmavirta kulkeutuu myös ritilöiden lomitse, jolloin kuivaus tapahtuu kaikilla hyllytasoilla samanaikaisesti. Näin vältytään hyllyjen ”kierrättämiseltä” kuivauksen aikana.

Sopu-kuivuri toimii erillisellä 800 - 1200 W lämmönlähteellä.

Soputuote myy myös Sopu-kuivureille soveltuvia puhaltimia. Puhaltimessa on 3 toimintoa: pelkkä puhallus, puhallus 1000 W -lämmöllä ja puhallus 2000 W -lämmöllä. Lisäksi puhaltimessa on termostaatti, jota käytetään kuivattaessa max-asennossa.

1. Ota kuivuri säilytyspakkauksestaan ja taittele käyttökuntoon.

2. Asettele kuivattavat tuotteet ritilöille.

3. Kaada kuivatut tuotteet kaato-
kouruksi taipuvan ritilän avulla säilytysastiaan.

4. Pura kuivuri ja taittele takaisin säilytyspakkaukseen. Sopu-elintarvikekuivuri vie pakattuna hämmästyttävän vähän tilaa.

Soputuote ky teettää kuivurin osat kotimaisilla alihankkijoilla ja kokoaa kuivurit Rovaniemellä.

Sopu-kuivureilla on 3 vuoden takuu.

Ajankohtaista:

Tiedote

Sopu-kuivuri on saanut Tasavallan Presidentin myöntämän INNOSUOMI 2004 KUNNIAMAININNAN. Lisää
www.innosuomi.fi/fi/innosuomi-kilpailu/palkitut2004/sopu.html>

Muuta

Oheistuotteeet

MYYMME KUIVURIT, PUHALTIMET JA OHEISTUOTTEET ALENNETUIN HINNOIN. linkkarimallinen veitsi (5 €) Kuivausta käsittelevä kirja: Raija Hentman: Herkutellen luonnossa; Kuivatuotteista kunnon eväät. 4. painos. Hinta 19 €.


© Soputuote Ky 2012